Skolekoncerter

Trommerum express

Koncerten henvender sig primært til børnehavebørn og børn i indskolingen dvs. 3-9 år.

Thomas Ousagers erfaring er, at der ofte står et hav af slagtøjsinstrumenter rundt om i musiklokalerne som bliver brugt for lidt. Trommerum express er et musikalsk inspirations boost for både børn og voksne, pædagoger og lærere.

I ca. 45 min rejser vi rundt i hele verden og spiller på de originale trommer fra de enkelte lande og danser de rytmer og synger de sange, der hører til.
Børnene bliver involverede og er aktive undervejs og vi lærer om musik og kulturer i andre lande og at glæden ved musik er fælles for os alle.
Koncerten kan spilles for op til 100 børn.

Man kan søge om tilskud til koncerten via statens huskunstnerordning.
Ring på 40756335 hvis du vil booke eller høre mere om koncerten.

Gårsdagens Lys

Spiller en koncert der henvender sig til alle voksne, og er især en musikalsk øjenåbner for de unge på gymnasier, handelskoler o. lign, idet de spiller salmer og sange fra højskolesangbogen på en måde som de aldrig har hørt det før.

Gårsdagens Lys fortolker og moderniserer danske salmer og sange fra højskolesangbogen. Man er ikke vant til at høre disse sange udsat for keyboard, bas og trommer, men det gør dem ofte lettere tilgængelige for det unge publikum og giver typisk anledning til en god debat bagefter om hvorvidt man kan det eller ej. Medlemmerne af orkestret stiller gerne op til samtale og diskussion efter koncerten med klasserne, idet et af orkestrets medlemmer sidder med i udvælgelseskomitéen for sange til højskolesangbogen.

Forsanger Morten Kjær bor til daglig i Los Angeles, men er af og til hjemme og vil gerne med ud og spille koncerter Hør en smagsprøve her og kontakt orkestret for mere information.